Продукти за жив камера (8)

Bioagave Biolight 1100 г

Bioagave Biolight 1100 г

Биоагавен сироп Bright е натурален продукт от екологични растения. Агавата се отглежда от стотици години, основно в Южна и Централна Америка. Тя има месести и дебели листа, разположени в розетка и покрити с остри шипове. Леката агаве трябва да бъде алтернатива на бялата захар и меда. Вкусът е по-нежен от меда. Агавеният сироп е почти 1,5 пъти по-сладък от обикновената захар. Вкусът на лек агавен сироп е по-нежен и неутрален в сравнение с леко карамеления вкус на тъмен сироп. Агавата е естествен подсладител от растителен произход в полутечна форма. Веганите я използват охотно като заместител на меда. Тя има по-нисък гликемичен индекс от меда и широко кулинарно приложение. 15% RWS* Мазнини: 0 г - 0% включително наситени мастни киселини: 0 г - 0% Въглехидрати: 71 г - 27%, включително захар: 69 г - 77% Фибри: 5,8 г Бялко: 0 г - 0% Сол: 0,05 г - 1% *Референтна хранителна стойност &nbsp; <strong>
Черен Ориз 1000г Vivio

Черен Ориз 1000г Vivio

Черният ориз, след готвене, придобива виолетов оттенък, затова често се нарича и виолетов. Подобно на кафявия ориз, който не се сервира, той е богат на фибри, витамини, особено витамин Е, и минерали: желязо, цинк, мед. Черният ориз се готви по-дълго от другите видове ориз, от половин час до един час, и винаги остава леко хрупкав. Често се използва за приготвяне на здравословни десерти, например десерт от ориз с кокосово мляко. Черният ориз е богат на антиоксиданти, които помагат в борбата с свободните радикали, като по този начин ни предпазват от възпалителни състояния и много заболявания, и забавят клетъчното стареене. <strong> Хранителни стойности на 100 г </strong> енергийна стойност 1498KJ / 354Kcal - 18% ПДП * МАЗНИНИ 3,2 г - 5%, от които наситени мастни киселини 0,8 г - 4% ВЪГЛЕХИДРАТИ 72 г - 28%, от които захари 0,7 г < 1% ПРОТЕИНИ 7,7 г - 15% ФИБРИ 3,1 г НАТРИЙ 0,03 г < 1% * ПДП - Референтна хранителна стойност
Черен Ориз 1000г VIVIO - Черен Ориз 1000г VIVIO

Черен Ориз 1000г VIVIO - Черен Ориз 1000г VIVIO

Черният ориз, след готвене, придобива виолетов оттенък, затова понякога се нарича и виолетов. Както кафявият ориз, той е неолющен, което го прави богат на фибри, витамини, особено витамин E, и минерали: желязо, цинк, мед. Черният ориз се готви по-дълго от другите видове ориз, от половин час до час, и винаги остава леко хрупкав. Често се използва за приготвяне на здравословни десерти, например десерт с ориз и кокосово мляко. Черният ориз е богат на антиоксиданти, които се борят със свободните радикали, като по този начин ни предпазват от възпаления и много заболявания, а също така забавят стареенето на клетките.&nbsp;<strong>Състав:</strong> кафяв ориз&nbsp;<strong>Хранителни стойности на 100g</strong>Енергийна стойност 1498kJ/354kcal - 18% РС*Мазнини 3,2g - 5% от които наситени мастни киселини 0,8g - 4%Въглехидрати 72g - 28% от които захари 0,7g &lt;1%Протеини 7,7g - 15%Фибри 3,1gСол 0,03g &lt;1%*РС - Референтна Стойност на Прием&nbsp;<strong>Употреба</strong>Оризът се измива със студена вода.
Сушени цели боровинки 1000g - Vivio

Сушени цели боровинки 1000g - Vivio

Сушената боровинка е натурални плодове, изсушени цели, с изтънчен кисело-сладък вкус. Плодовете по форма наподобяват сушени стафиди, но са по-големи, с сочен цвят и еластична консистенция. Плодовете на боровинката намират широко приложение в кухнята по целия свят. Плодовете на боровинката са богати на витамини (C, витамини от група B, E, K), минерали (натрий, калий, фосфор, калций, магнезий, манган, желязо), фибри, органични киселини, каротеноиди, флавоноиди, танини и пектини. Боровинката не губи своите свойства по време на термична обработка, затова, за здравето, могат да се консумират нейните продукти, които не са толкова кисели, колкото пресните плодове. Боровинката е отлична за профилактика на рецидиви на инфекции на пикочните пътища. Тя подкиселява урината, което води до убиване на бактериите в пикочния мехур. Освен това, киселините, съдържащи се в боровинката, намаляват прилепването на бактериите, което позволява те да бъдат изхвърлени с урината.
Мляно Зелено Кафе 250г Vivio

Мляно Зелено Кафе 250г Vivio

Зелено кафе е неудобни зърна, от които също се получава традиционно печено кафе. То има деликатен бледозелен цвят. Това се дължи на факта, че след събирането не подлежи на процеса на пушене. В състава му, освен стимулиращата кофеин, намираме и хлорогенна киселина, която се приписва на свойствата за ускоряване на изгарянето на мазнини. Зелено кафе също е богато на ценни полифеноли, салицилова киселина, както и много витамини и минерали. Неговият състав включва фолиева киселина, витамини B1, B2, B12, както и калций, калий, натрий, магнезий, желязо, фосфор и цинк. <strong> Енергийна стойност 1588kJ/381kcal - 19%RWS* мазнини 13G - 19% включително наситени мастни киселини 0.8g - 4% въглехидрати 40g - 15% включително захари 0g - 0% протеин 11g - 22% фибри 30g - 0g - 0% *RWS - Стойност на референтна храна &nbsp; <strong> използвайте </strong> зелено кафе, помнете за правилната температура на водата (оптималната температура е приблизително
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Просото е направено от просо. Помага за противодействие на киселинността в тялото, укрепва имунитета и е питателно и лесно смилаемо. Естествено е без глутен. Неговото голямо предимство е високото съдържание на витамини от група B, хемопоетично желязо и мед. То е отличен източник на диетични фибри, калий, магнезий, калций и натрий. Осигурява на тялото лесно смилаем протеин и сложни въглехидрати, които са основата на здравословната диета. Просото има антивирусен и укрепващ ефект, помага за възстановяване на киселинно-алкалния баланс на тялото. Витамините от група B и желязото имат хемопоетичен ефект. Просото помага за намаляване на възпалението в тялото, работи за затопляне, подобрява метаболизма, концентрацията и паметта. Високото съдържание на съединения на калций и силиций укрепва зъбите и костите. - 4% включва наситени мастни киселини 0.4g - 2% въглехидрати 72.1g - 28% включително захари 0.8g - 1% протеин 10.
Сладък Паприка на Прах - Prymat Сладък Паприка на Прах 20 г

Сладък Паприка на Прах - Prymat Сладък Паприка на Прах 20 г

Сладък смлян пипер Prymat може да се използва универсално в кухнята – за месни ястия, сосове, извара, колбаси, салати, рибни ястия, ориз и птици. Има изразителен, но в същото време приятно сладък вкус. Придава на ястията отличен аромат, както и красива и интензивна окраска.
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Плодовете на червената боровинка са богати на витамини (C, B, E, K витамини), минерали (натрий, калий, фосфор, калций, магнезий, манган, желязо), фибри, органични киселини, каротеноиди, флавоноиди, танини и пектини. Червената боровинка не губи своите свойства по време на термична обработка, така че за здравословните ползи можете да консумирате нейните препарати, които не са толкова кисели, колкото пресните плодове. Червената боровинка работи много добре в превенцията на рецидиви на инфекции на пикочните пътища. Тя подкиселява урината, което води до убиване на бактериите, намиращи се в пикочния мехур. Освен това, киселините, съдържащи се в червената боровинка, намаляват бактериалната адхезия, благодарение на което те се изхвърлят с урината. Киселините, съдържащи се в червената боровинка, са ефективни в превенцията и лечението на бъбречни камъни. Сушената червена боровинка също предотвратява заболявания на венците и образуването на плака. Червената боровинка има силни антиоксидантни свойства.